Forum powered by pafell Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy    Galerie   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

tory burch

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum powered by pafell Strona Główna -> Rozmowy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
shoes032
Nowicjusz



Dołączył: 21 Lip 2010
Posty: 57
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: gjijgm

PostWysłany: Pią 4:15, 13 Maj 2011    Temat postu: tory burch

Cut the bacon into 1-inch squares. Bring the stock to the boil in a medium saucepan which has a well-fitting lid. Add the sausages and the bacon and simmer for about 5 minutes. Remove the sausages and bacon and save the liquid.
Cut each sausage into four or five pieces. Peel the potatoes and cut into thick slices. Skin the onions and slice them.
Assemble a layer of potatoes in the saucepan, followed by a layer of onions and then half the sausages and bacon. Repeat the process once more and then finish off with a layer of potatoes.
Pour the reserved stock over and season lightly to taste. Cover and simmer gently for about an hour.
Adjust the seasoning and serve piping hot.
Dublin Coddle recipe used with permission of John Murphy,[link widoczny dla zalogowanych], A Little Irish Cookbook, who sends his kind regards from Ireland.
Don't forget about McGuire's Irish Restaurant and Pub in Yakima at 4807 Tieton Drive.
Champ,[link widoczny dla zalogowanych], native to the North of Ireland, is a traditional, albeit a simple-to-make,[link widoczny dla zalogowanych], dish--very suitable as a comfort food on a cold day. For a happy, festive occasion, throw a little parsley on top--the dish serves well as an accompaniment and conversation maker.
"Those who drink to forget, please pay in advance." - Sign at the Hibernian Bar, Cork City. 
Basic Irish Champ
8 medium potatoes, peeled, cut into 1-inch pieces
1/2 C milk
5 T butter
1/2 C green onions/scallions, chopped
Salt,[link widoczny dla zalogowanych], pepper
For Colcannon, mix in a shredded, chopped,[link widoczny dla zalogowanych], cooked cabbage without the stump.  Chopped ham or bacon and a little garlic added to the dish will make it a meal on its own.
Boil cubed potatoes in salted water until tender. Drain and mash slightly. In a small pan, heat milk and butter until butter is melted. Add chopped scallions and seasonings. Fold mixture into the potatoes until well blended. 
Dublin Coddle
1 lb sausages
8 oz streaky (stripped) bacon
1 C stock or water
6 medium potatoes
2 medium onions
salt and pepper
Note: If you want to go dancing on Wednesday, March 17, check out Susie's Bourbon Street Bistro and Bar, 1023 N. First Street in Yakima.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum powered by pafell Strona Główna -> Rozmowy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Theme xand created by spleen & Emule.
Regulamin